Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові вручили грошові винагороди кращим спортсменам

Сьогодні, 7 листопада, у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації відбулося урочисте вручення сертифікатів на отримання грошових винагород спортсменам та тренерам Львівщини за підсумками ІІІ кварталу 2019 року. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
Фото: ЛОДА

Участь у нагородженні взяли очільник Львівської ОДА Маркіян Мальський та голова обласної ради Олександр Ганущин.

“Тішить, що сьогодні збираємось тут з такої приємної нагоди. Наші спортсмени демонструють дуже високі результати і таким чином показують і відкривають Україну Європі і не тільки. Ви є послами нашої держави у світі”, - зазначив на нагородженні Маркіян Мальський.

Серед тих, хто отримав найвищі нагороди, Павло Коростильов, чемпіон Європи зі стрільби кульової в команді, срібний призер чемпіонату України з стрільби кульової серед змішаних команд, Володимир Пастернак, чемпіон Європи зі стрільби кульової в команді, срібний призер чемпіонату України з стрільби кульової серед змішаних команд, Олександр Петрів, чемпіон Європи зі стрільби кульової в команді, чемпіон України з стрільби кульової в команді, Андрій Федечко, срібний призер чемпіонату Європи з сучасного п’ятиборства в команді, Юрій Зуб, бронзовий призер чемпіонату світу серед юніорів та молоді до 23 років, юніорів і юніорок, срібний призер чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед дорослих, Сергій Нагорний, дворазовий бронзовий призер чемпіонату світу серед юніорів та молоді до 23 років, юніорів і юніорок з веслування на байдарках і каное.

Зазначимо, що вручення сертифікатів відбулось відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 5 липня 2019 року № 750/0/5-19 "Про призначення та виплату грошових винагород спортсменам Львівської області та їх тренерам".

Додамо, що цього кварталу вперше також відзначили грошовими винагородами тренерів, що готували спортсменів до змагань.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові відбудеться чемпіонат України з тхеквондо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ