Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вшанували пам’ять Героя України В’ячеслава Чорновола

Сьогодні, 25 березня, у Львові представники влади та громадськість вшанували пам’ять політика, публіциста, літературного критика, Героя України В’ячеслава Чорновола. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

 Від громади міста до заходу долучився Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Так, учасники поклали квіти й запалили лампадки до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу, що на вул. Винниченка, 16. Опісля відбулося громадське віче.

"Перед нами кожного дня постає вибір. Переважно він стосується того, наскільки сильно, наскільки глибоко, наскільки впевнено, вперто, ми йдемо до кінця. А з іншого боку — вибір, чи взагалі заглиблюватися, вникати, перейматися тим, що відбувається довкола нас.

Насправді, все починається з малого — починається з прийнятого або неприйнятого рішення, починається з вибору бути сьогодні тут чи не бути, приймати життєві виклики чи не приймати.

Коли ми говоримо про нашу країну, про наше місто, то ми маємо багато героїв і прикладів, які показують, що за країну, за місто потрібно боротися. Тому, сьогодні, перебуваючи тут — це яскраве свідчення, що ми маємо стандарт, який заданий, стандарт, по якому маємо йти. Певна річ, що потрібно говорити про багато практичних речей, та все починається із розуміння і філософії, куди ми маємо йти, куди ми рухаємося. І власне В’ячеслав Максимович задав високий стандарт. І наше завдання рухатися по ньому, вірити в це і щоденною працею, на кожному місці це доводити", — наголосив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ