Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові стався вибух у квартирі: одна людина загинула

6 листопада о 18:55 год. у Львові (вул. Грінченка, Шевченківський район) в квартирі на п’ятому поверсі 12-поверхового житлового будинку стався вибух без подальшого займання. Внаслідок вибуху загинув син власниці квартири, 1983 року народження. Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вибуховою хвилею вибито вікно, пошкоджено міжкімнатну перегородку в квартирі. Пошкодження капітальних стін немає. Працівниками комунальних служб тимчасово було припинено електро-, світло-, водо-, газо- та теплопостачання до будинку (о 22:50 год. електро-, світло-, водо- та теплопостачання відновлено). Зранку 7 листопада планується відновити газопостачання.

Причина події - з'ясовується (попередньо відбувся вибух вибухонебезпечного пристрою). Проводиться дослідча перевірка.

Учора ж, 6 листопада, у львівській міській раді повідомили: "У будинку на вул. Грінченка, де стався вибух в одній з квартир, вже відновлено подачу гарячої та холодної води, електроенергії. Проводяться роботи з відновлення подачі теплоносія. Як повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго», зараз готують подачу опалення. Після завершення робіт з відімкнення одного зі стояків, де відбувся вибух, приблизно за годину буде подано опалення. 

«Гарячу воду в будинок вже подали. Електроенергію відновили у всіх квартирах, крім двох. Холодна вода також подається», - зазначив Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної адміністрації.

Як додав Володимир Штейбарт з ЛМКП «Львівтеплоенерго», зараз проводяться роботи, аби відновити подачу опалення.

«Зараз відключаємо один кухонний стояк, який можливо пошкоджений. Після цих робіт будемо пробувати відновити подачу опалення в будинок», - додав Володимир Штейбарт".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ