Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові викрито незаконний продаж заставного майна на суму понад 21 млн грн

Працівниками Головного відділу податкової міліції СДПІ по роботі з ВПП у м. Львові ДПС викрито службових осіб одного з великих підприємств, які реалізували описане у податкову заставу майно без згоди податкового органу. Кошти, отримані від продажу цього майна, а це понад 21 млн грн, не були спрямовані на погашення податкового боргу, а використані на інші потреби. Про це повідомив відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю СДПІ по роботі з ВПП у м. Львові ДПС.

Таким чином, службові особи підприємства вчинили кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки).

Проводяться заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.

Загалом, протягом січня 2013 року в результаті проведення працівниками Головного відділу податкової міліції СДПІ по роботі з ВПП у м. Львові ДПС заходів з протидії тіньовій економіці та боротьби з податковою злочинністю, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 3 кримінальних провадження за фактами вчинення службовими особами суб’єктів господарювання – великих платників податків кримінальних правопорушень, зокрема передбачені ч. 2 ст. 364 КК Українита за ч. 3 ст. 212 КК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ