Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові виписали рецептів за програмою «Доступні ліки» на 1,8 млн грн

У Львові понад 170 аптечних пунктів беруть участь в урядовій програмі «Доступні ліки». За два місяці цього року уже виписано хворим рецептів на загальну суму понад 1,8 млн. грн, - прес-служба Львівської міської ради.

«Сам перелік препаратів, які є в програмі, не завжди відповідає побажанням, які мають лікарі, що призначають лікування, і пацієнти. Тобто цей перелік не містить низки препаратів, не містить комбінованих препаратів.

В нас достатньо велика мережа – понад 170 аптечних  пунктів, які є учасниками програми, всі сімейні лікарі ознайомлені з цією програмою. Проте не завжди аптеки можуть стовідсотково забезпечити весь перелік препаратів, які є в реєстрі.

За два місяці ми виписали і вже проплатили рецептів на суму понад 1,8 млн. грн., тоді як впродовж минуло року ми виписали рецептів на суму 7,8 млн. грн. Тобто активність цього року вища, і ми активно працюємо, щоб люди отримали те, на що вони мають право», - розповів Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ