Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові високий показник захворюваності на грип

У Львові та в області ще немає епідемії грипу, хоча показник захворювань у місті становить 83,4 одиниці населення, а для оголошення епідемічного стану показник має перевищити 84 – про це „Гал-іnfo” повідомила завепідеміологічного відділу Львівської обласної санепідемстанції Ангеліна Русіна.
 За її словами, в області піку епідемії на захворювання гострих респіраторних захворювань та грипу ще не має, та його наближення уже спостерігається. Порівняно з минулим тижнем кількість осіб із захворювань зросла на тисячу осіб. Минулого тижня у Львові було зареєстровано 5 239 осіб, а цього тижня ця цифра становить 6 333.
Як зазначила Ангеліна Русіна, цього року віруси типу А „Нова каледонія”, В „Малайзія” та „Вінсконсін” можуть спричинити до захворювання на грип. „Цього року дуже мало осіб зробили щеплення проти грипу, причиною цього могло стати те, що довго не було зими і ніхто не очікував захворювань. Здебільшого щеплення зробили 10 231 особам на великих підприємствах Львівщини” - сказала завепідеміологічного відділу Львівської обласної санепідемстанції.
Нагадаємо, що в Івано-Франківській, Закарпатській та Луганській областях розпочалася епідемія грипу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ