Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові виставку італійської художниці Розарії Делтонь продовжено до 30 червня

Фото надані організаторами
Фото надані організаторами
Фото надані організаторами
Фото надані організаторами
Фото надані організаторами
Фото надані організаторами
Розарія Делтонь
Розарія Делтонь
1/4
У Львові виставку італійської художниці Розарії Делтонь “Miscellanea n.2” / Різне №2 продовжено до 30 червня. На виставці представлені роботи, створені в 2000-2016 роках. Саме тому назва виставки "Різне".

Розарії Делтон використовує  різноманітні і спонтанні техніки, але в основному -  це олія, акрил , мішана техніка по будь-якій поверхні (дерево, папір, полотно, картон), а в останні роки - і вугілля.

Деяких з її цікавих робіт нема на цій виставці (були продані), на них відображено такі події, як атака на вежі-близнюки в США та інші надзвичайні ситуації.
Присутні кілька робіт на тему війни, наприклад, мати, яка оберігає сина від конфлікту в Кувейті,  інші теми з окремих епізодів життя. Є, на щастя, і мирні моменти; мрії або просто позитивні періоди.

Виставку можна побачити у Музеї ідей, що на вул. Валова, 18.

Довідка

Розаріа Делтон народилась в  Предаппіо (Італія). Закінчила соціологію в Болонському університеті, і захистила магістерку з журналістики в Урбінському університі  (Італія). Розаріа працювала в багатьох сферах;  вирішивши  залишити роботу в державних структурах,  їй вдалось вгамувати спрагу у власному культурному розвитку завдяки подорожам, дослідженням літератури і мистетцва у всіх його формах.

У 2002 році вона вирішила  присвятити себе своїй пристрасті – мистецтву. Розі мала кілька персональних та групових виставок. Роботи художниці були виставлені в Берліні, Римі, Форте деі Мармі, Форлі, Форлімпополі, Мельдолі та в ін. містах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ