Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові визначили фіналістів чемпіонату Neymar Jr's Five

У Львові пройшов перший загальний відбір міжнародного футбольного турніру Red Bull Neymar Jr's Five.

Надалі такі ж кваліфікації пройдуть ще у п’ятьох містах України. Місяць тому львів’яни вже змагалися у студентській кваліфікації, в результаті якої одна команда студентів потрапила у Національний Фінал. Цими ж вихідними змагалися усі охочі, хто відчував сили позмагатися за вихід до Національного Фіналу, і далі - за квиток на Світовий Фінал у Бразилії.

За результатами загальних кваліфікацій – дві команди стають фіналістами та продовжують боротьбу у авторському чемпіонаті Неймара. Тож саме команди Галицька Здоба та ФК Леви представлять Львів у Національному фіналі Neymar Jr's Five, що відбудеться 16 червня у Києві.

Понад 20 команд взяло участь у львівському відборі, які, розділившись на групи, розіграли між собою 16 путівок в плей-офф турніру.

Переможці – команда Галицька Здоба – впевнено йшли до 1 місця цієї кваліфікації, спочатку розбивши суперників з рахунком 5:0 у 1/8 фіналу, далі з рахунком 4:2 завершивши чвертьфінальний матч, а тоді у півфіналі з рахунком 1:0 здолавши команду Juve (яка минулого року посіла 2 місце в Національному фіналі Neymar Jr’s Five).

ФК Леви рухались по турнірній таблиці відповідно - розбиваючи суперників з рахунком 5:0 у чвертьфіналі та 4:0 у півфіналі. Однак у фіналі поступилися Галицькій Здобі, яка відправила у ворота Левів два голи, таким чином забезпечивши собі перше місце на подіумі.

Вітаємо команди та чекаємо 16 червня у Києві, де вони боротимуться з фіналістами інших міст за головний трофей та поїздку у Бразилію на Світовий Фінал.

«Звичайно, розраховували на перемогу. Турнір шикарний. Правила схожі до вуличного футболу. Дуже задоволені, все шикарно. Цього року ми вперше брали участь, обов’язково будемо брати і в наступні роки. Емоції неперевершені. Заслужено перемогли, правда, півфінал був навіть важчий, ніж фінал» - Ременець Андрій, Галицька Здоба.

“Ми йшли на турнір з умовою виграти. Бо ми грали минулого року, зайняли 4-е місце. А цього року йшли виграти. До Національного фіналу будемо тренуватися, тренуватися і ще раз тренуватися. Організація шикарна. Другий рік граємо і другий рік задоволені. Це найкращий, напевно, турнір, в якому ми брали участь” - Василь Сюрко, капітан команди ФК Леви.

Попереду ще кваліфікації Neymar Jr’s Five у Одесі, Дніпрі, Харкові, Вінниці та Києві.

Щоб дізнатися про українські відбіркові турніри та правила Neymar Jr’s Five, відвідайте веб-сайт www.neymarjrsfive.com та зареєструйте свою команду.

Чемпіонат проходить за підтримки Асоціації Футзалу України та Асоціації футзалу Львівщини.

Про Neymar Jr's Five

Neymar Jr’s Five — це авторський турнір з міні-футболу світової легенди  Неймара, в якому гравці віком від 18 до 25 років з усіх куточків світу разом віддаються спільній пристрасті: футболу. Це динамічне, технічне і цікаве змагання. Понад 60 країн із 6 континентів проведуть відбіркові турніри, де гравці змагатимуться зі спільною мрією -  пройти шлях від локального відбору до національного фіналу, та здобути квиток на Світовий фінал, який вже втретє проходитиме на стадіоні Instituto Projeto Neymar Jr у Прая-Гранді, Бразилія.

Про Instituto Projeto Neymar Jr

Instituto Projeto Neymar Jr - приватна, некомерційна організація соціального напрямку, створена гравцем та його сім'ю. Розташована в Jardim Glória, у Прая-Гранді, де Неймар провів значну частину свого дитинства. Інститут площею 8,400 кв.м. є освітнім та спортивним комплексом, який призначений для 2470 дітей з малозабезпечених сімей віком від 7 до 14 років та їх сімей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ