Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові за добу злодії «обчистили» дві квартири на 700 тис. грн

За останню добу злодії обікрали дві квартири у Шевченківському районі Львова, заволодівши майном та грошима на суму 700 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області

В обох випадках зловмисники дісталися до помешкань, підібравши ключі до замків вхідних дверей.

До Шевченківського відділу поліції 9 квітня звернулася 32-річна львів’янка, яка повідомила, що в період з 19.00 8 квітня до 4.45 9 квітня, з її квартири на вулиці Під Голоском викрадено ювелірні вироби, побутову техніку та грошові кошти у сумі 1800 гривень, 400 доларів США. Сума завданих збитків становить 500000 гривень.

Цього ж дня до правоохоронців Шевченківського відділу поліції надійшла заява про квартирну крадіжку від 57-річної львів’янки. Жінка повідомила, що з її квартрири на вулиці Творчій під час відсутності господарів у період часу з 07.00 8 квітня до 12.00 9 квітня викрадено грошові кошти у сумі 30 000 гривень, 5 000 євро та ювелірні вироби. Сума завданих збитків становить 200 000 гривень.

За цими фактами проводяться слідчо-оперативні заходи з метою встановлення осіб причетних до скоєння квартирних крадіжок.

У поліції застерігають: злодії стають дедалі винахідливішими, тому від несанкціонованого проникнення оселю на 100% не захищають ні надійні замки, ні надсучасні двері чи ґрати на вікнах. Правоохоронці закликають скористатися послугами охоронних фірм. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ