Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові вночі обікрали дві школи і два садочки

У Львові минулої ночі зловмисники обікрали дві школи та два дитячих садочки. Працівники Шевченківського відділу поліції встановлюють особи зловмисників, та просять усіх, хто був очевидцем скоєння злочинів, звертатись на оперативну лінію 102, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Шевченківський відділ поліції 25 жовтня надійшло чотири повідомлення про крадіжки, скоєні з приміщень двох шкіл та двох дошкільних навчальних закладів (дитячих садочків). В усіх випадках до правоохоронців телефонували працівники закладів, котрі, прийшовши зранку на роботу, з’ясували, що у приміщеннях побували злодії.

На місцях скоєння злочинів працювали слідчо-оперативні групи. Встановлено, що з приміщення школи, розташованої по вулиці Мазепи зловмисники викрали телевізор «Самсунг» вартість п'ятнадцять тисяч гривень. Ще два телевізора загальною вартістю майже шість тисяч гривень були викрадені зі школи на вулиці Масарика.

З дитячого садка, розташованого по вулиці Юрія Липи, зловмисники викрали гроші у сумі п’ятсот гривень, які зберігались у столі одного з вихователів, а з садочку на вулиці Петра Панча за таких самих обставин викрадено тисячу гривень.

В усіх випадках зловмисники проникали у приміщення, пошкоджуючи пластикові вікна або двері.

Наразі вирішується питання кваліфікації злочинів згідно норм Кримінального кодексу України, правоохоронці встановлюють особи (особу) зловмисників, причетних до скоєння крадіжок. Проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ