Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Львові запрацював Західний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими

У центр можуть звертатися рідні воїнів зі Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Закарпатської та Рівненської областей.

Фото: ЛОВА

Про це повідомив керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. 

За словами голови ЛОВА, в установі працюватимуть юристи, психологи, представники СБУ, прокуратури, поліції, військкоматів та Сил оборони, які зможуть надати фахову допомогу родичам військовослужбовців.

"На місці надаватимуть консультації та профільну підтримку сім’ям наших воїнів, які в полоні або зникли безвісти, а також сприятимуть тому, щоб ті, кого ми вже повернули додому з полону, мали доступ до якісного лікування та реабілітації", — прокоментував Козицький.

Координатором Консультаційного центру призначено громадську активістку, координаторку Офісу підтримки родин військових Анну Кузюту. 

Фото: ЛОВА

Як інформує Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими (КШППВ), секретар робочої групи з питань взаємодії зі ЗМІ та родичами захисників Координаційного штабу Богдан Охріменко зазначив, що фахівці Консультаційного центру пройшли навчання у громадській приймальні при Координаційному штабі в Києві.

«Ми сподіваємося, що отриманий досвід допоможе львів’янам надавати якісні послуги мешканцям усіх областей Заходу України. І головне —​ почути людей, підтримати їх та допомогти в ці складні часи», — сказав Богдан Охріменко.

Фото: ЛОВА

Західний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими працює на вулиці Коперника, 17 з понеділка по п’ятницю, з 10:00 по 18:00.

У Консультаційному центрі Західного регіону буде можливість як отримати консультацію телефоном, так і записатися на особисту зустріч.

Номер телефону: 0800300541 (від 09:00 до 16:00);

Для дзвінків з-за кордону: 0322295754.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ