Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Спорт

У Львові запровадять соціально-спортивну програму для учасників бойових дій

Військовослужбовці - учасники бойових дій та члени сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України зможуть безкоштовно займатися спортом у фітнес-клубах Львова.

Сьогодні, під час засідання постійної комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв'язків депутати одноголосно підтримали програму підтримки військовослужбовців - учасників бойових дій та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на оплату послуг фітнес-клубів.

«Це дуже потрібна ініціатива для наших Захисників та сімей загиблих Героїв. Адже залучення до занять спортом сприятиме оздоровленню, покращенню фізичного стану учасників бойових дій. Допоможе відновити фізичні сили і психологічне здоров’я осіб з інвалідністю, поранених та травмованих військовослужбовців, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України. Ці люди матимуть змогу безкоштовно займатися спортом у фітнес-клубах нашої громади. 

Ми вдячні представникам соціально - відповідального бізнесу, які долучилися до цієї ініціативи»,- розповідає голова комісії Лейла Мелесова-Вальчак.

Додамо, учасниками програми є: 

  • військовослужбовці, які проходять військову службу у військових частинах Львівської міської територіальної громади та є учасниками бойових дій;
  • військовослужбовці Львівської міської територіальної громади, які зазнали поранень та травм внаслідок бойових дій або військовослужбовці, які проходять реабілітацію на території Львівської міської територіальної громади;
  • військовослужбовці Львівської міської територіальної громади, які є особами з інвалідністю І-ІІІ групи внаслідок бойових дій;
  • члени сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, котрі загинули внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій, які проживають на території Львівської міської територіальної громади, крім дітей віком до 18 років.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ