Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали мешанця Закарпаття, причетного до крадіжки з автомобіля

Відкрито кримінальне провадження, правоохоронці перевіряють причетність затриманого, раніше неодноразово судимого мешканця Закарпаття, до вчинення ще чотирьох подібних злочинів. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

5 листопада, близько п’ятої години ранку, під час несення служби на вулиці Городоцькій у Львові, співробітники Управління патрульної поліції Львівської області помітили перехожого, котрий поводився підозріло та намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями. Поліцейські зупинили чоловіка та встановили його особу – ним виявився 35-річний мешканець Закарпаття. Під час бесіди правоохоронці з’ясували, що гість нашого міста причетний до крадіжки майна з автомобіля, який власник залишив біля будинку на вулиці Каховській, що сталась кілька хвилин тому. 

На місці події працювали оперативники карного розшуку поліції Львівщини та слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції. Поліцейські вилучили у зловмисника речові докази (викрадене з автомобіля майно). Також встановлено, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської міської прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці перевіряють причетність затриманого до вчинення ще чотирьох подібних злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ