Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові затримали неповнолітнього за побиття чоловіка в підземному переході

У Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника за підозрою у жорстокому побитті чоловіка у підземному переході. З тяжкими тілесними ушкодженнями потерпілий перебуває у реанімації.

Як повідомляють у поліції, 16 серпня близько 5 години ранку у підземному переході на вулиці Городоцькій прибиральниця виявила побитого чоловіка та викликала на місце події бригаду швидкої медичної допомоги. Лікарі зафіксували у потерпілого тяжкі тілесні ушкодження, зокрема переломи ребер, численні забої та повідомили про подію у поліцію.

Правоохоронці встановили особу побитого чоловіка – ним виявився житель Львова віком 55 років. Наразі він перебуває у реанімації. 

Як повідомляє поліція, до побою причетний 17-річний львів’янин, якого протягом години затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ймовірно, між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший жорстоко побив старшого, спричинивши йому тяжкі травми.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ