Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали псевдомінера

​За фактом неправдивого повідомлення про замінування у Львові слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили в прес-службі Поліції Львівської області.

Затриманому зловмиснику, причетному до скоєння злочину, загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

10 листопада, о 1.35 до поліції надійшло анонімне телефонне повідомлення про замінування розважального закладу по вулиці Вітовського у Львові.

На місці події працювали: слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, кінологи та фахівці інших служб. Правоохоронці обстежили приміщення закладу та прилеглу територію, проводилась евакуація – вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Разом з тим, працівники Управління патрульної поліції Львівської області встановили особу зловмисника, причетного до надання неправдивого повідомлення про замінування. Він затриманий в порядку ст.208 КПК України. Анонімом виявився 35-річний львів’янин, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Досудове розслідування триває, вирішується питання повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину та обрання для нього міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо9 листопада, о 21:55 надійшло анонімне повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ