Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали розкрадача підвалів

У Львові поліцейські затримали зловмисника, котрий обікрав підвал на двадцять тисяч гривень. Як встановили працівники Франківського відділу поліції, 30-річний львів’янин, пошкодивши стіну, проник у підвал і викрав електроінструменти та мідні кабелі, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

5 січня близько четвертої ранку на оперативний номер 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій в одному з будинків невідомий чоловік вчиняє крадіжку з підвалу.

Коли наряд патрульної поліції прибув на виклик з підвального приміщення вийшов невідомий чоловік. Побачивши патрульних він почав втікати. Поліцейські затримали зловмисника та викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці встановили, що зловмисник, пошкодивши стіну підвального приміщення, викрав звідти електороінструменти та мідні кабелі на загальну суму 20 тисяч гривень. Ним виявився 30-річний львів’янин. У нього поліцейські вилучили речові докази.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі.

Зловмисника правоохоронці затримали згідно ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ