Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Львові затримали Остапа Бендера

У Львові затримали шахрая-паркувальника. Про це повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.
Фото з Facebook сторінки Андрія Білого.

Як повідомив Андрій Білий, даний чоловік в жовтій жилетці з написом "консультант паркування" був виявлений на парковці, яку обслуговує ЛКП Львівавтодор на вулиці Коперника. Представився Юрієм Романовичем.

Як виявилось, у Львівавтодорі він не працює і взагалі Львівавтодор не має консультантів паркування. Немає людей, які збирають готівку. представники Львівавтодору написали заяву в поліцію.

"На вуличних паркувальних майданчиках Львівавтодора вся оплата проводиться без людей (через паркомат, через додаток або приват24). Ніякої готівки!!!

Періодично інспектори з паркування перевіряє оплату та у разі не плати оформлюють штраф, який теж можна сплатити тільки в банку.

Якщо зустрічаєте подібних "консультантів" прохання зразу повідомляти на гарячу лінію міста 1580. Будемо негайно приймати міри.

Брати готівку за паркування можуть лише на закритій парковці в касі на виїзді перед шлагбаумом з обов'язковою квітанцією", - зокрема зазначив Андрій Білий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ