Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали зловмисника, причетного до грабежу та розбою

У Залізничний відділ поліції 13 серпня надійшло повідомлення від 41-річного львів’янина про те, що близько 19.30 на вулиці Роксолани у Львові невідомий зловмисник, застосувавши насильство, відібрав у його десятирічного сина велосипед "Аванті" та втік. Про це Гал-інфо розповіли у відділі комунікації поліції Львівської області.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Близько 20.00 у поліцію надійшло інше повідомлення від продавця одного з магазинів, розташованого на вулиці Залізничній у Львові, про чоловіка, котрий, погрожуючи предметом, схожим на ніж, заволодів товаром з прилавку та намагався втекти.

На місці події працювали наряд Управління поліції охорони та слідчо-оперативна група. Поліцейські спільно з небайдужими громадянами, затримали зловмисника. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті  передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 22-річний львів’янин, котрий раніше притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за неправдиві повідомлення про замінування.

Під час перевірки поліцейські виявили на місці події велосипед, яким затриманий приїхав на місце скоєння злочину – той самий ʺАвантіʺ, який він відібрав у малолітнього хлопчика на вулиці Роксолани.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводяться досудові розслідування.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, двоє зловмисників вчинили розбійний напад на чоловіка у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ