Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові завершився турнір з футзалу Кубок Героїв АТО

У четвер, 12 квітня, у Львові завершився Кубок Героїв АТО з футзалу. Вирішальні поєдинки відбулися в палаці спорту "Галичина" (вул. Керченська, 8).

Спершу відбулися півфінальні матчі змагань. Обидва протистояння 1/2 фіналу вийшли неймовірно напруженими та запеклими. Про це свідчить той факт, що і в матчі "НАСВУ" проти "Національної поліції", і в двобої між "ВСПЗхТУ" та "80 бригадою", команди з'ясовували сильнішого аж у серії пенальті. Окрім того, основний час в обох півфінальних зустрічах завершився з однаковим рахунком - 2:2. У футзальній "лотереї" "НАСВУ" обіграв "поліцейських" з рахунком 3:1, а "ВСПЗхТУ" трішки більше пощастило, аніж "80 бригаді" - 3:2.

Фінальний двобій турніру видався доволі однозначним. Було помітно, що "НАСВУ" все-таки трішки сильніший колектив, аніж "ВСПЗхТУ". Саме тому рахунок 6:0 на користь "академіків" особливого здивування у вболівальників палацу спорту "Галичина" не викликав. Поєдинок за третє місце видався дуже насиченим. І "Національна поліція" і "80 бригада" віддавали на майданчику усі свої сили. У двобої за "бронзу" було чимало красивих ігрових епізодів та велика кількість гольових моментів. Як би там не було, але свої нагоди вдаліше реалізували "поліцейські" - 6:3.

Опісля завершення ігрової частини змагань відбулося урочисте нагородження призерів турніру. Пам'ятні призи також дістались і колективу "80 бригада", якій дещиці не вистачило для того, щоб також бути на п'єдесталі. На церемонії закриття змагань був присутній Мирослав Хом'як, президент Асоціації футзалу Львівщини, під егідою якої Кубок Героїв АТО і відбувся, а також віце-президент АФЛ Ігор Матвійчук. Очільник АФЛ, окрім того, відзначив, що орган, яким він керує, завжди намагається сприяти організації таких важливих турнірів.

"Усі чудово розуміємо, які нелегкі часи зараз переживає наша держава. Люди, які взяли участь у цих змаганнях, роблять усе для того, щоб наша Україна не опинилась у загарбницькому ярмі. Турнір, який відбувся, сподіваюсь, допоміг їм трішки розслабитись та відпочити, а також зарядитись приємними емоціями задля благої справи" , - додав президент Асоціації футзалу Львівщини, голова Львівської обласної організації політичної партії «Наш край» Мирослав Хом’як.

Нагородили також найкращих "персоналіїв" Кубку Героїв АТО:
Кращий бомбардир - Дмитро Можейко (НАСВУ) 
Кращий воротар – Ярослав Баран (ВСПЗхТУ)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ