Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться всеукраїнський захід «Молодвіж 4.5.0.»

10 вересня у Львові вп’яте відбудеться щорічна найбільша подія для молоді про виклики сьогодення – «Молодвіж». Окрім лекцій на трьох базах, передбачаються також й активності. Про це інформує ЛМР.

Блоки програми «Молодвіжу» діляться на 3 бази: спокій, залп та нація. Основні теми, які обговорюватимуть: свідома молодь, яка рухатиме країну далі, базові поняття українства, ментальне здоров’я і роль кожного/ої у війні.

Серед спікерів події будуть: Меланія Подоляк, Макс Щербина, Ярослав Грицак, Віталій Портников, Тарас Чмут, Юліан Чаплінський, Остап Українець та Іван Семесюк.

Окрім лекцій на трьох базах, передбачаються активності, що будуть корисні кожному в теперішній час: квести та ігри про медіаграмотність, тренінг з першої домедичної допомоги, виготовлення меблів та плетіння сіток.

«Цьогорічний захід «Молодвіж» відбуватиметься вже вп’яте. Щороку до нас приїжджає молодь з усіх куточків України, а у 2022 році до заходу долучаться ще молоді люди з Польщі. Плануємо з часом вийти на загальноєвропейський рівень», – зазначив Роман Цудний, CEO заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ