Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові зависло питання подачі тепла до 32 закладів освіти та медицини

У Львові 32 установи, які фінансуються з державного та обласного бюджету, не мають підписаних актів готовності робіт до початку опалювального сезону. Про це сьогодні, 28 вересня, під час брифінгу повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук.

«Проблема в тому, що керівництво цих закладів не забезпечило підписання актів готовності робіт. Це бюрократична процедура без якої «Теплокомуненерго» не має права пустити їм енергоносій. Насправді ці установи готові до опалювального сезону, але потрібно оформити папери та подати їх до «Львівтеплоенерго» та «Залізничтеплоенерго», - сказав Назарій Романчук.

Він зазначив, що йдеться про заклади освіти на медицини. Зокрема про Львівський національний університет імені Івана Франка та Львівську обласну клінічну лікарню.

«Так сталося, що на жаль керівництво цих установ підготовку до опалювального сезону провело, а юридично оформити папери не змогло. Затримки у подачі тепла не буде, бо вони швидко все зроблять, бо технічно ці об’єкти готові до зимового періоду. Ми їздили на котельні, які опалюють обласну клінічну лікарню і там нема жодних зауважень. Це проблема завгоспів, чи профільних заступників керівників установ, які не встигли оформити документацію», - сказав Назарій Романчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ