Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові збирають інформацію про всіх, хто потребує медичної допомоги

Міський голова Львова Андрій Садовий просить усіх повідомляти інформацію про людей, які потребують медичної допомоги. В цілодобовому режимі працює «гаряча» лінія міста за коротким номером 15-80, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Це ініціатива наших медиків, які пройшли важкі періоди свого життя. Всім пацієнтам, які поступили до Львова, надана відповідна медична допомога. Вони забезпечені всім необхідним, вони у безпеці. До всіх, хто буде поступати, буде максимальна увага і допомога.

Безперечно, ми будемо діяти в рамках чинного законодавства, беручи до уваги, в першу чергу, безпеку тих, які сьогодні проходять лікування. У Львові є хороша медична база, тут гарантується безпека.

Усі знають про ситуацію, яка сталась з нашим львів’янином Вербицьким, якого фактично викрали з лікарні в Києві. Досі ніхто не знає, де він є.

Ми також просимо усіх, хто буде володіти інформацією, подати її. Якщо буде інформація про інших львів’ян, які будуть потребувати допомоги, є телефон «гарячої» лінії міста 297-59-11. Телефонуйте, цей телефон працює в цілодобовому режимі», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ