Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові затримали зловмисника, що "видурив" гроші в пенсіонера

У Львові поліцейські затримали зловмисника, який у шахрайський спосіб видурив у пенсіонера значну суму грошей.

Як повідомляє Поліція Львівської області, 75-річний львів’янин передав зловмиснику 2500 євро нібито для  проведення термінової операції своїй доньці, яка, за словами шахрая, отримала травми внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. 

Відомо, що 29 березня близько 10:30 до потерпілого, 75-річного львів’янина, зателефонував невідомий чоловік, який повідомив, що його донька потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, отримала травми і для проведення їй термінової операції необхідні гроші.

Пенсіонер сприйняв цю вигадану історію за правду і надалі до нього додому приїхав незнайомець, якому він передав кошти у сумі 2500 євро. Проте, невдовзі львів’янин з’ясував, що в аварію його донька не потрапляла, а насправді він став жертвою шахрая.

Правоохоронці оперативно встановили, що до скоєння злочину причетний житель Львова віком 37 років та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази у затриманого вилучені, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ