Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові змагатимуться кращі бармени Галичини та Волині

У Львові відбудеться турнір барменів «LET'S MIX YOUR LIFE 2011». Західнорегіональний конкурс проводить Львівський центр барменів «ProMix» спільно з «PlanetZ» з нагоди міжнародного дня бармена, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, «LET'S MIX YOUR LIFE 2011» відбудеться 8 лютого у нічному клубі «ПІКАССО» (вул. Зелена, 88). Участь у конкурсі візьмуть 24 бармена зі Львова, Луцька, Тернополя та Івано-Франківська.

Турнір проводитиметься у номінації «Флейрінг». Бармени повинні правильно приготувати коктейлі Captain Morgan Mojito, Red Label Cola та Jose Cuervo Tequila San Rise. Переможці конкурсу отримають грошову винагороду в розмірі 300 доларів за 1 місце, 200 доларів за 2 місце і 100 доларів 3 місце.

У склад журі входять: засновник центру барменів «PlanetZ», президент Всеукраїнської асоціації барменів Сергій Кодацький; керівник напряму «Project Bar Sistems» Степан Цуцман; тренінг-менеджер центру барменів «PlanetZ» та призер і учасник змагань з мікології і флейрінгу В’ячеслав Титов; керівник Mobile Show Bar «Planet Of Bartenders», автор навчальної програми «Основи продажу в барах» Сергій Хоров; керівник тренінг-центру «PlanetZ» та представник WFA в Україні Сергій Сидоренко.

Також у програмі запланована вечірка в рамках Staff Pаrty для барменів та безкоштовний коктейль на барі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ