Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

​У Львові з’явився новий професійний ансамбль народної музики

Не таємниця, що народні майстри старіють і відходять. Проте їх вміння не зникають з ними! Є хлопці, які встигають перейняти їх майстерність і гідно її репрезентувати!

Фольклор – це те, що завжди надихає і вражає. Це вчасно зрозуміли хлопці зі Львова і запаслися терпінням, вивчили народну музику вздовж і впоперек і створили свій неповторний музичний проект! 

«Бескид» - це дітище відомого львівського музиканта-мультиінструменталіста Ігоря Мацелюха. Пізнавши особливості народних інструментів, він створив неповторний репертуар гурту, доповнивши найвідоміші композиції оригінальними аранжуваннями. Ще одна несподіванка від «Бескиду» - адаптація для колективу популярних інструментальних хітів. Традиційні народні пісенні, інструментальні та вокальні мотиви звучать на весіллях, урочистих подіях та родинних ювілеях так само однаково бездоганно на фольклорних фестивалях і в концертних залах.

Народний і професійний – це новий ансамбль народної музики «Бескид» зі Львова! Віддайте своє свято у руки парубків із «Бескида» і дістанете справжню гойру! Весілля, ювілей, хрестини, корпоратив вдадуться, якщо додати трохи фольклорних ноток з хлопцями з «Бескиду»! Вони закінчили консерваторію і створили щось нове на музичному обрії Західної України, додали свіжі нотки в обробці і готові презентувати щось вибухове! 

Фронтмен гурту, досвідчений музикант- мультиінструменталіст Ігор Мацелюх, гарантує: такого більше ніде не почуєте! Музика для найвибагливіших – це свято з «Бескидом»! 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ