Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Лисиничах безплатно вакцинуватимуть домашніх улюбленців від сказу

15 жовтня, з 15:00 до 17:00 год, у селі Лисиничі Львівської громади відбудеться безкоштовна вакцинація домашніх тварин: собак та котів від сказу. Вакцинацію проводитимуть працівники Львівської міської державної лікарні ветеринарної медицини. Про це повідомляє ЛМР.
Фото ілюстративне

«Наразі ми напрацьовуємо варіанти різних локацій в межах громад, куди б мешканці могли привести своїх улюбленців для вакцинації. Заплановано створення спеціально обладнаних пересувних медичних пунктів, з дотриманням усіх вимог техніки безпеки», – зазначає Владислав Іванов, начальник управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

У селі Лисиничі безкоштовна вакцинація домашніх тварин відбудеться за адресою: вул. Шевченка, 48.

Відтак власників тварин заохочують скористатися нагодою безкоштовно захистити своїх улюбленців від можливості інфікування сказом. Охочим провакцинувати  тварину рекомендують зареєструватись за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно завершилася осіння кампанія імунізації диких м’ясоїдних тварин від сказу. 1400 доз приманок з вакциною розповсюдили на території Винниківського та Завадівського лісництв у Львівській міській територіальній громаді.

Довідка

Сказ – одне з найнебезпечніших інфекційних захворювань всіх теплокровних тварин і людини, що характеризується ураженням центральної нервової системи та закінчується летально.

Єдиним дієвим лікуванням цього захворювання є профілактика – щорічна вакцинація домашніх улюбленців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ