Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У мешканця Луганщини поліцейські вилучили більше кілограма ртуті

Дільничні інспектори поліції Сєвєродонецького відділу поліції під час патрулювання населенного пункту Синецький виявили у 62-річного сєвєродончанина рідину, яка за зовнішніми ознаками схожа на ртуть, - прес-служба Нацполіції.

Сьогодні близько 10.30 під час патрулювання с. Синецький м. Сєвєродонецька дільничні офіцери поліції Сергій Бабенко та Вадим Шимко помітили чоловіка, який прямував по вулиці. Побачивши правоохоронців, занервував, повернув назад та прискорив ходу.

Поліцейські запропонували чоловікові показати вміст пакету. Мешканець дістав з пакету пластикову пляшку об'ємом 0,5 мл. За його словами, у ній знаходилася ртуть, яку він знайшов восени 2017 року поблизу одного з підприємств м. Сєвєродонецька. Весь цей час він зберігав небезпечну знахідку у себе на дачі, а сьогодні вирішив її продати.

Давний факт зареєстровано. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 321 КК України. Вилучену речовину спрямовано для проведення експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ