Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Мукачевому прикордонники затримали п’ять громадян Іраку

Cьогодні вранці, 11 січня, на залізничній станції Мукачеве прикордонники затримали в адміністративному порядку п’ятьох громадян Іраку за порушення правил перебування на території України. Іноземці слідували потягом №337 до Ужгорода. При собі вони мали довідки про відмову у наданні статусу біженця, які дійсні до 12 січня.
А 10 січня поблизу селища Росошка Рухівського району оперативно-пошукова група застави «Великий Бичків» Мукачівського загону спільно з працівниками МВС, затримала в адміністративному порядку шістьох громадян Сомалі. Четверо іноземних громадян з документів мають лише довідки про надання статусу біженця, двоє – взагалі без документів. Причини їх перебування в контрольованому прикордонному районі прикордонники з’ясовують.
Минулого року на західному кордоні було затримано понад 100 громадян Іраку та 23 громадянина Сомалі за спробу нелегального перетину і за порушення правил перебування на території України – повідомила „Гал-іnfо” Тетяна Герасимчук, прес-секретар Західного регіонального управління ДПСУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ