Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Миколаєві курсанти ЗСУ склали присягу на вірність українському народові

17 листопада у Навчальному Центрі ВМС ЗС України в місті Миколаєві відбувся урочистий захід – складання військової присяги на вірність українському народові військовослужбовцями строкової служби. Про це повідомили у прес-центрі Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Цей особливий для кожного курсанта день, який, безумовно, назавжди закарбується в їхній пам’яті. Перед обличчям своїх батьків і родичів, були сказані головні слова у житті військовослужбовця – слова присяги на вірність народові України.

Захід відвідав заступник командувача ВМС СЗ України з бойової підготовки – начальник управління бойової підготовки Командування ВМС ЗС України контр-адмірал Олексій Неїжпапа. Він привітав усіх присутніх від імені командувача ВМС ЗС України та колективу національного флоту і наголосив, - Кожен з військовослужбовців має розуміти, присяга – це не просто слова, а клятва, яку кожен дає раз у житті.

Також контр-адмірал Олексій Неїжпапа подякував батькам військовослужбовців, за те, що виростили достойних синів і підтримали їх у рішенні служити у Військово-Морських Силах Збройних Сил України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ