Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Миколаївському районі відкрили ще один майданчик з синтетичним покриттям

У четвер, 11 січня, в смт. Роздолі відбулось урочисте відкриття другого майданчика із синтетичним покриттям у Миколаївському районі. Майданчик звели відповідно до реалізації Обласної програми «Спортивний майданчик» на 2017-2021 роки.

"Кілька років ребром стояло питання про відкриття майданчика із синтетичним покриттям саме у Роздолі, населеному пункті, де народився відомий український футболіст та тренер Андрій Баль. До Нового року виконали всі роботи, а відкриття відбулося вже напередодні Старого Нового року. Дуже задоволений, що вдалося виконати поставлене завдання", - каже заступник голови Миколаївської райдержадміністрації Віктор Козоглодюк. 

"Впродовж 2017 року вдалося також відкрити майданчик із синтетичним покриттям в селі Березині Миколаївського району, чим дуже пишаємось, адже діти з навколишніх населених пунктів отримали чудову можливість займатись спортом. Заклали також початок будівництву стадіону в Дроговижі. Таким чином вирішуємо питання здорового способу життя нашої молоді", - додав Віктор Косоглодюк.

Після урочистого відкриття майданчика відбулися змагання з міні-футболу серед учнів Роздільської, Березинської та Крупської ЗОШ.

Futsal.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ