Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У навчальних закладах Львова управління освіти ЛМР виявило низку порушень

Представники управління освіти Львівської міської ради ознайомились з роботою навчальних закладів міста, зокрема з роботою шкіл, дитячих садочків, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, і виявили факти порушення різного характеру. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олекса Побурко.
„У ДЮСШ №4 управління освіти наклало дисциплінарні стягнення на директора школи Романа Риф’яка за відсутність відповідних умов для навчання у приміщенні школи, – зазначив Олекса Побурко. – Також виявлені порушення у загальноосвітніх закладах міста, зокрема директор СШ №54 Ростислав Пелещишин отримав догану за те, що, як зауважив представник управління освіти, в їдальні цієї школи діти обідали і на тарілках було по півсосиски. Вага сосиски повинна становити 50 грамів, а вона становила 25 грамів”.
Також, за словами Олекси Побурка, проводиться службове розслідування щодо СШ №63, де виявлено факт, що директор школи незаконно розпорядився землею. Також виявлені порушення, що у навчальних закладах неналежно оформлені договори оренди: „Ми намагаємося робити ці проблеми публічними, щоб громадськість знала про такі порушення та працюємо над їх усуненням”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ