Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Новояворівську стартував Відкритий кубок Львова із хокею

Фото - Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо.
1/5
У п’ятницю, 15 листопада, в місті Новояворівську, в Льодовому палаці відбулася урочиста церемонія з нагоди відкриття ІІ етапу Карпатської молодіжної хокейної ліги та старту Відкритого кубку Львова із хокею LVIV OPEN CUP 2019 – за участі ХК «Галицькі Леви» (Україна), хокейних команд зі Словаччини, Болгарії, Угорщини, Польщі, Литви, Румунії: змагання триватимуть три дні.

Як передає власкор Гал-інфо, в урочистому відкриті Відкритого кубку Льва із хокею LVIV OPEN CUP 2019 взяли участь голова Федерації хокею Львівщини Микола Романюк, перший віце-президент Карпатської молодіжної хокейної ліги Олег Моллер (Словаччина), віце-президент і головний суддя Карпатської молодіжної хокейної ліги Владімір Міхалік (Словаччина), начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як; тренер ХК «Галицькі Леви» Михайло Чіканцев, голова Яворівської районної ради Володимир Сичак, заступник голови Яворівської РДА Назар Сойко, міський голова Новояворівська Василь Муравель та інші.

На Льодову арену в Новояворівську  під овації чисельних вболівальників виїхали на ковзанах  спортсмени усіх команд, що змагаються,  які разом із усіма учасниками святкування, і на кризі, і на трибунах, дружно виконали Державний гімн України – під акомпанемент військового оркестру 184 Навчального центру Національної академії сухопутних військ України імені Петра Сагайдачного.

Голова Федерації хокею Львівщини, господар Льодового палацу Микола Романюк привітав учасників події, наголосивши, що за 10 років існування ХК «Галицькі Леви» стали п’ятикратними чемпіонами України, а Новояворівськ – центром міжнародних змагань.

Також Микола Романюк подякував батькам хокеїстів, за те, що виховують таких чудових діток.

Вручення Подяк за підтримку українського хокею президентові Карпатської молодіжної хокейної ліги Олегові Моллеру, віце-президенту і головному судді Карпатської молодіжної хокейної ліги Владімірові Міхаліку,  начальнику управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Романові Хім’яку  відбулося під стукіт хокейних ключок по льоду.

У коментарі власкорові Гал-інфо голова Федерації хокею Львівщини Микола Романюк наголосив, що він  пишається ХК «Галицькі Леви», які вже встигли про себе заявити під час не лише вітчизняних, а й міжнародних турнірів.

«Приємно, що Льодовий палац у Новояворівську став українським центром  хокею. Тренер Михайло Чіканцев є не лише відомими спортсменом, але й добрим наставниками молоді. Хокей додає нашим хлопцям мужності та сили. А це – основна мета Льодового палацу в Новояворівську, куди приходять навіть малюки. Ми не лише ініціюємо залучення ефективних інвестицій у здоров’я нації, що дасть друге дихання розвиткові масового спорту, збагатить успіхи України на міжнародній арені. А також пропонуємо активну допомогу розвиткові спорту, як елементу культури здорового способу життя та перспективної економічній діяльності», – наголосив Микола Романюк.

Нагадаємо, що критий Льодовий палац на 600 місць діє у Новояворівську із 2009 року. Аналогів йому, наразі, у Львівській області немає. Льодова арена – відкрита для всіх охочих: тут відбуваються уроки фізкультури для учнів шкіл з Яворова, Краківця, навколишніх сіл. Приїжджають також діти зі Львова. Дітям-сиротам безкоштовно видають ковзани.

За інформацією правоохоронних органів, із моменту відкриття Льодової арени в Новояворівську блискавично знизився показник правопорушень серед дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ