Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У оздоровчому закладі для дітей Сокальської громади відновлять ремонтні роботи

У планах – утеплення стін будівлі та даху, завершення фасаду, замощення басейну, підлог та стін плиткою, встановлення дверей тощо.
Фото - ЛОДА

Сьогодні, 15 березня, начальник управління капітального будівництва Львівської ОВА Роман Калагурський провів обстеження довгобуду при Сокальській школі-інтернаті.

На подвір'ї школи для дітей з вадами хребта збудували критий басейн, який, зокрема, фінансували коштами з обласного бюджету, повідомили в ОДА. 

«Попередня підрядна організація виконала роботи на понад 6 млн гривень ще у 2018 році. Зараз на території об'єкта улаштували несучі стіни та перегородки, їх поштукатурили, перекрили дах. Провівши огляд робіт, зрозумів, що є потреба в коригуванні проєкту – саме приміщення будівлі збудували, проте роботи до кінця не завершили. У планах – благоустрій території, утеплення стін будівлі та даху, завершення фасаду, виконання внутрішніх малярних робіт, замощення басейну, підлог та стін плиткою, встановлення дверей, підведення комунікацій, завдяки яким будівля стане функціональною. Плануємо відновити роботи вже в ІІ кварталі 2023 року», – наголосив Роман Калагурський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ