Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Перемишлянах створять підприємство з виготовлення проводки для легкових автомобілів

У Перемишлянах у червні розпочне роботу підприємство з виготовлення проводки для легкових автомобілів. Про це “Гал-info” повідомив заступник голови Перемишлянської райдержадміністрації Олександр Зозуля.
  Нещодавно відбулася зустріч голови Перемишлянської райдержадміністрації Олега Паски з представниками німецької фірми “Нексанс автоелектрік”  щодо  створення підприємства з виготовлення проводки для легкових автомобілів. Під час зустрічі було досягнуто усної домовленості про те, що з 1 червня 2007 року буде укладено договір про оренду приміщення ВАТ “Агропостач” м. Перемишляни для встановлення обладнання  для виробництва. На підприємстві буде створено 100 робочих місць.
«Це вже третій візит представників цієї фірми. Серед запропонованих ділянок було вибрано ділянку площею 2 га, на якій розташована виробнича будівля площею 2000 кв.м. Німецька сторона вже досягла попередньої домовленості про оренду приміщень. Там буде налагоджене складальне виробництво з виготовлення проводки для легкових автомобілів. Для початку буде створено 100 робочих місць, а потім щороку стільки ж», – розповів Олександр Зозуля.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ