Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Перемишлянському районі, можливо, побудують завод з виробництва пінобетону

У Перемишлянському районі, можливо, побудують завод з виробництва пінобетону. Про це «Гал-info» повідомив голова Перемишлянської райдержадміністрації Олег Паска.
 «До нас звернувся інвестор (ПП “Леман”), який хоче побудувати на перемишлянських землях завод з виробництва пінобетону. Поки що він не представив нам бізнес-плану і подробиць проекту, але ми ставимося до цієї ідеї дуже позитивно, оскільки тоді наші мешканці будуть працевлаштовані. Інвесторами займається мій перший заступник Богдан Ковалів, і зараз він їздить і показує інвестору ділянки, що можна використати під забудову. Ми шукаємо оптимальний варіант, щоб завод був розташований і біля кар’єру, і щоб людям було зручно добиратися на роботу, тобто біля Перемишля», – розповів Паска.
Зі слів Олега Паски, подібний завод збираються будувати в селі Великі Глібовичі, біля Обухова (Київська область). «Ми були на місці, де буде побудовано цей завод. У квітні вже буде готова проектно-кошторисна документація, і завод буде побудовано. У середньому, якщо немає проблем з фінансуванням, подібні заводи будуються за 1,5-2 роки», – зазначив Паска.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ