Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На пожежі у підвалі львівського будинку загинула безпритульна жінка

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/3
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, 16 січня о 01:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Петлюри, 23. Пожежа виникла в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, підвал був заповнений отруйними продуктами згорання. Не гаючи часу рятувальники включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загоряння. Під час розвідки пожежі було виявлено жінку та 2 чоловіків, яких рятувальники винесли на свіже повітря. На вулиці потерпілих передали працівникам медичної служби.

Внаслідок отруєння продуктами горіння жінка померла. Одного потерпілого, особа встановлюється, в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано в КЗ ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня". Інший потерпілий з місця події втік.

О 02:03 вогнеборці локалізували пожежу, та о 02:04 ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 17 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини події та причини виникнення займання встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ