Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Польщі тимчасово відновлено внутрішній прикордонний контроль

Як повідомили у прес-службі ГУ ДФС України у Львівській області, у Польщі тимчасово відновлено внутрішній прикордонний контроль.

У зв’язку з проведенням зустрічі міністрів, що відбудеться у Варшаві, щодо миру та безпеки на Близькому Сході, з 10 по 16 лютого тимчасово відновлюється прикордонний контроль на внутрішньому кордоні. Про це повідомляє Прикордонна служба Польщі.

Згідно з повідомленням, кордон з Німеччиною, Литвою, Чехією та Словаччиною можна перетинати лише у визначених місцях. У цей час мандрівники повинні пам'ятати про наявність паспорта або посвідчення особи.

Усі відвідувачі Польщі в цей час повинні бути готові показати для перевірки документи і транспортний засіб, яким вони подорожують. Громадяни третіх країн повинні виконувати умови в'їзду, встановлені законодавством, і мати паспорт та візу, якщо це необхідно. Перетин кордону в невизначеному районі є злочином, за який може бути накладено штраф у розмірі 500 злотих.

Внутрішній прикордонний контроль тимчасово відновлювали під час Євро –2012, кліматичного саміту в листопаді 2013 року, Всесвітнього дня молоді та саміту НАТО у 2016 році, а також на рубежі листопада та грудня 2018 року через кліматичний саміт у Польщі.

Тож просимо громадян врахувати цю інформацію, завчасно планувати перетин кордону, оскільки такі заходи можуть вплинути на збільшення часу для його перетину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ