Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У понад 60 громадах Львівщини виконали плани доходів бюджету у січні-липні

У понад 60 громадах Львівщини виконали плани доходів бюджету у січні-липні. Про це інформують у департаменті фінансів Львівської ОВА.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Як повідомлялося раніше, планові показники з надходження податків до загального фонду бюджету області за сім місяців 2022 року перевиконано на 1,5 млрд грн або 11 %.

Із 73 територіальних громад області не забезпечили виконання планових завдань лише 12 громад: Заболотцівська, Лопатинська, Моршинська, Великолюбінська, Сокільницька, Белзька, Городоцька, Новороздільська, Красненська, Щирецька, Буська і Добросинсько-Магерівська. В останніх трьох громадах недопоступлення доходів несуттєве.

Водночас, аналіз рівня виконання річних планових завдань свідчить про відставання в надходженні податків, крім вищезгаданих, також у Бібрській, Новояричівській, Перемишлянській та особливо в Підкамінській і Глинянській громадах.

Виконали планові завдання з надходження доходів до бюджету у 61 громадах області.

В абсолютних вимірах найбільший обсяг податків у січні-липні акумульовано в Львівській, Яворівській, Стрийській, Новояворівській, Червоноградській та Дрогобицькій громадах

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ