Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У ПП «Угринів» виявили контрабандну партію бурштину

У пункті пропуску «Угринів» громадянин Польщі намагався вивезти бурштин до країн Євросоюзу. Повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

Його він заховав під педалями свого автомобіля марки «Опель». Однак, під час огляду авто, інспектор прикордонної служби виявив сховок. У ньому було 150 грамів обробленого каміння бурштину різної форми. Товар вилучено та передано на склад митниці, його суму наразі встановлюють. А порушник позбувся свого автомобіля.

Нагадаємо, у вівторок 12 квітня, у цьому ж пункті пропуску, прикордонники вилучили 18 кілограмів 600 грамів «сонячного каміння», яке громадянин України заховав у спеціальному сховку між заднім сидінням та паливним баком свого автомобіля. Загалом, протягом року персонал Львівського прикордонного загону у взаємодії з правоохоронними органами запобігли 35 спробам вивезення бурштину загальною вагою 260 кілограмів на суму 14,6 мільйонів гривень. Найбільші партії «сонячного каміння» виявлені в пункті пропуску «Рава-Руська» та аеропорту «Львів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ