Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У психіатричній лікарні реконструюють приймальне відділення

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» створюють приймально-діагностичне відділення для зручності пацієнтів та медиків. Про це інформує ЛОР.
Фото: ЛОР

Про це повідомив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

«Обласна клінічна психіатрична лікарня надає медичні послуги, які пацієнт не може отримати у жодному іншому медзакладі регіону. Водночас це – один із найстаріших медичних закладів області, розташований в архітектурному комплексі, який є памʼяткою архітектури. За багато років діяльності приймальне відділення лікарні та  різні діагностичні кабінети, які додавалися в процесі розвитку медицини та медзакладу, не просто потребують ремонту, а й логічного впорядкування. Щоб пацієнтам та медикам не доводилося бігати від одного корпусу до іншого, ми відразу підтримали проєкт реорганізації та ремонту приймального відділення лікарні. З обласного бюджету на реалізацію першої черги робіт передбачено 25 млн гривень», - зазначив Юрій Холод.

Як пояснив  директор лікарні Богдан Чечотка, приймально-діагностичне відділення облаштують у головному корпусі лікарні.

«Тут будуть апарати функціональної діагностики, які знаходитимуться в безпосередній близькості до приймального відділення, що пришвидшить діагностику хворих і їх можливу госпіталізацію.

Ремонтно-реставраційні роботи ми розпочали минулого року. Сподіваємося, у 2024 році завершити запланований проєкт. А далі — відремонтувати все ліве крило головного корпусу», - розповів Богдан Чечотка.

До слова, 2023 року у приймально-діагностичному відділенні Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні надали послуги понад 10 тисячам пацієнтів, які потребували подальшої госпіталізації. Ще частині осіб, які звернулися по допомогу, запропонували необхідні їм консультації та всі необхідні обстеження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ