Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Пустомитах розпочався тренінг «Молодь і влада»: ефективна співпраця

1/2
Сьогодні, 16 жовтня, у Пустомитах розпочався спільний тренінг для представників громадських організацій, які позиціонуються як найбільш активні в області та працівників райдержадміністрацій, які відповідальні за молодіжну політику. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Основна мета тренінгу-активізувати  молодь на місцях через участь у різноманітних проектах, налагодити трьохсторонню співпрацю між молоддю, МГО та владою, зокрема створити єдиний інформаційний канал можливостей для молодіжного середовища.

Програмою першого дня тренінгу передбачено аналітична сесія щодо стану молодіжної політики в області, ознайомлення із методами та ресурсами неформальної освіти, міжнародні можливості для молоді або як тримати руку на пульсі та бути в курсі всіх подій.

Перша навчальна сесія присвячена визначенню основних проблем пасивності молоді та залучення їх до заходів і підтримки молодіжних ініціатив на місцях. 

Відтак, представник ГО «Інститут суспільних ініціатив» Віталій Сергійчук, обговорив з учасниками причинно-наслідкові зв‘язки між відсутністю інформації та активністю молоді в області.

Сесія присвячена визначенню причин неефективної молодіжної політики та неефктивної співпраці і результативних методів залучення молоді до вирішення цих питань.

Нагадаємо, організаторами заходу є департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ