Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Радехівському районі згоріла господарська будівля і 500 кг сіна

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/3
Як повідомили 22 травня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у Радехівському районі на пожежі господарської будівлі вогнеборці врятували 10 голів птиці

22 травня о 00:38 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Синьків Радехівського району. Пожежа виникла в дерев’яній господарській будівлі, критій шифером, розміром 6×6 м. До місця події негайно виїхали вогнеборці 21 державної пожежно-рятувальної частини м. Радехів.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику, вогонь швидко поширився горючими конструкціями та охопив будівлю повністю. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі.

Не гаючи часу вогнеборці приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. О 01:12 вогнеборці локалізували пожежу, та о 01:22 повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив господарську будівлю та 500 кг сіна, які знаходились в ній. Вогнеборцям вдалось запобігти розповсюдженню пожежі та врятувати від знищення вогнем автомобіль 2 будівлі та 10 голів птиці.

До ліквідації пожежі залучили 3 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

На пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Бродівському районі виявили три застарілих артснаряди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ