Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У районі проведення ООС відбулись навчання з протиповітряної оборони

Як інформує прес-центр ООС, за рішенням Командувача об'єднаних сил в районі проведення операції відбулись тактичні навчання з протиповітряної оборони.

У тренуваннях взяли участь дивізіони, батареї та інші підрозділи протиповітряної оборони оперативно-тактичних угрупувань Об'єднаних сил. З метою максимального наближення умов навчань до бойових в якості противника виступили наші військові льотчики.

Навчання проводились задля підвищення ефективності системи протиповітряної оборони Об'єднаних сил, вдосконалення практичних навичок бойових обслуг та розрахунків під час відпрацювання повітряних цілей та організації протиповітряного бою в загальній системі протиповітряної оборони.

В ході занять розрахунки на практиці відпрацювали несення бойового чергування, знищення порушників повітряного простору, відбиття удару повітряного противника, прикриття підрозділу під час переходу в наступ, знищення повітряних цілей, в тому числі й на гранично малих висотах, засобами безпосереднього прикриття.

З усіма завданнями учасники навчань впорались на відмінно, продемонструвавши високу готовність утримувати контроль над повітряним простором та прикривати дії нашої піхоти від ворожих ударів з повітря.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ