Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Районі проведення Операції об’єднаних сил відбулось обговорення підсумків жовтня

Сьогодні, 1 листопада, в районі проведення операції, за участі Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва, відбувся круглий стіл за підсумками жовтня місяця. Про це інформують у прес-центрі ООС.

Захід відбувся за участі заступників Командувача об’єднаних сил, виконувачів обов’язків голів облдержадміністрацій в Донецькій та Луганській областях, командирів оперативно-тактичних угруповань та командирів військових частин, які залучені до проведення операції.

У форматі "круглого столу" було обговорено низку важливих питань, серед яких, зокрема, були: аналіз ведення бойових дій за жовтень поточного року та подальша підготовка резервів і сил першочергового посилення.

Також були заслухані звіти представників всіх складових сектору безпеки і оборони держави, які беруть участь в Операції об’єднаних сил, а представники обласних державних адміністрацій поінформували учасників заходу про результати спільної з Об’єднаними силами діяльності щодо відновлення критичної інфраструктури регіону вздовж лінії зіткнення.

У ході конструктивного діалогу були визначені основні напрямки подальшої спільної діяльності Об’єднаних сил та органів державної влади у військовій, правоохоронній та соціально-гуманітарній сфері.

Крім того, генерал-лейтенант Сергій Наєв провів бесіду з головними сержантами, в якій довів вимоги щодо роботи з забезпечення виконання завдань за призначенням військовими частинами та підрозділами Об'єднаних сил і збереження життя та здоров'я особового складу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ