Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Рівному за погрози журналістці заарештували сина екссоратника Медведчука

Після чотирьох років після інциденту сина ексголови облорганізації ГО «Український вибір» Андрія Бузинарського взяли під варту.
Фото: Рівне вечірнє

Як повідомило видання “Детектор медіа” з посиланням на Рівненське управління поліції, 8 вересня  Рівненський суд дозволив заарештувати Андрія Бузинарського – сина ексголови облорганізації ГО «Український вибір» (заснована у 2012 році Віктором Медведчуком) та голови обласного осередку «ОПЗЖ». 

"Ім'я Бузинарського у повідомленні поліції не фігурує. Але описані обставини справи вказують на те, що мова йде про інцидент, коли Андрій Бузинарський у 2018 році погрожував журналістці Інні Білецькій, яка знімала його на відео після ДТП. На відео можна почути, як Бузинарський заявляє, що їй “башку поламають, і до завтра ти будеш як мінімум трупом», а в її дітей "не буде більше мами", - зазначає видання.

У суді Бузинарському оголосили підозру за ч. 1 ст. 345-1 КК України (погроза або насильство стосовно журналіста). На момент інциденту зі журналісткою Інною Білецькою йому був обраний запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту у справі, пов'язаній з незаконним обігом наркотиків. 

У поліції зазначили, що підозрюваний наразі показів не дає. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті передбачає до 3 років за ґратами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ