Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Самбірському районі пограбували сільраду

До Самбірського міського відділу міліції 29 червня із заявою про крадіжку звернувся голова сільради одного зі сіл району. Посадовець повідомив, що з приміщення адмінбудівлі викрали телевізор, комп’ютерну техніку, килимові доріжки, побутову техніку, дзвін із сплаву кольорових металів та інше майно, повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

На місце виїхала група швидкого реагування. Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні 19-річний та 56-річний мешканці Закарпатської області. Один з них вже був неодноразово раніше судимим. Чоловіки зламали вхідні двері адмінбудівлі і таким чином проникли всередину.

«Частину викрадених речей зловмисники заховали у схованці в селі, а іншу частину вони взяли з собою, щоб перевезти до місця тимчасового проживання у Городоцькому районі. Викрадене майно у них вилучено», - розповів начальник Самбірського міського відділу міліції майор міліції Василь Черепущак.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зловмисників затримано в порядку ст.208 (затримання уповноваженою особою) КПК України.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ