Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Самборі та Дрогобичі молодь навчали бізнесу

На Львівщині відбулись тренінги з молодіжного підприємництва. Про це 5 серпня повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.
Фото ЛОДА

4 – 5 серпня у м. Самбір та м. Дрогобич відбулись тренінги "Мотивація до підприємництва  та визначення зовнішніх та внутрішніх ресурсів молодого підприємця" в межах першого етапу проєкту "Об'єднання та підвищення взаєморозуміння української молоді через розвиток молодіжного підприємництва та розбудову місцевих громад Донецької, Львівської, Харківської та Херсонської областей.

Які існують основні бізнес-моделі, де шукати ресурси на власну справу, що потрібно для реалізації власної ідеї; як зрушити з місця на шляху від мрії до реалізації та як вдало вивчити потреби та бажання потенційних споживачів? На всі ці питання, учасники тренінгів шукали відповіді разом з бізнес-тренерками Надія Карплюк (Координатор напрямку проектної діяльності та фандрейзингу у ГО "Ліга діловіх та ПРОФЕСІЙНИХ жінок України") та Марія Бугаєнко (бізнес-тренер у IQholding).

Нагадаємо, що в рамках проекту передбачено триступеневу відбіркову систему навчання: тренінги, хакатон, п’ятиденний молодіжний "BissinessCamp". Загалом протягом двох днів було залучено 35 осіб з числа активної молоді Львівщини віком 16-24 роки, з яких на конкурсній основі будуть відібрані учасники другого етапу проєкту - дводенний хакатон. Під час хакатону наймотивованіші учасники тренінгів будуть розробляти власні бізнес-ідеї, готувати презентації та бізнес плани, а фіналісти на конкурсній основі будуть відібрані на участь у  "BissinessCamp".

Проєкт реалізовує всеукраїнська громадська організація "Поруч" за підтримки відділу преси, освіти і культури Посольства США в Україні та сприяння відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації. Регіональним партнером виступає Фонд "Право і демократія".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ