Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У селі Наварія відбудеться "Кубок Львова" з драгонботу

У селі Наварія Пустомитівського району у суботу, 13 липня, відбудеться "Кубок Львова" з драгонботу – змагання на човнах "Дракон".

Командні змагання відбудуться уже вчетверте і зберуть близько десяти команд з різних куточків України. Змагання відбуватимуться у двох класах (змішаний та відкритий) на дистанціях 200 метрів та 2000 метрів. У змішаному класі виступатимуть хлопці та дівчата, а у відкритому класі – усі бажаючі. 

Початок змагань – 10:00, урочисте відкриття – 12:30. На "Кубку Львова" з драгонботу Львівщину представлятиме титулований клуб "Отаман". Що цікаво, львів’яни виступатимуть різними командами, в тому числі і юніорами. 

Довідково

Дракон або драгонбот - велике 20-місне каное, з головою дракона і хвостом. Попереду сидить барабанщик, який б'є у великий барабан, задаючи ритм веслярам. Двадцять веслярів сидять по десять з кожного боку. На кормі перебуває керманич. Офіційні змагання проводяться тільки на 10-місних і 20-місцевих човнах на дистанціях 200, 500, 1000 і 2000 метрів в чоловічому, жіночому і змішаному (мікст) класах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ