Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У семи областях України з'явилися білборди #БезпекаЦиВільних

Білборди, що нагадують українцям базові правила цивільної безпеки, з’явилися у 20 громадах на Волині, Житомирщині, Закарпатті, Львівщині, Одещині, Полтавщині та Рівненщині.

У межах кампанії #БезпекаЦиВільних показано, як переходити дорогу у темний час доби, безпечно обігрівати оселю, поводитися з підозрілими предметами тощо, інформує ДСНС. 

В умовах війни рятувальники ДСНС безупинно та героїчно працюють над порятунком людей та відновленням інфраструктури. Надзвичайники вірять, що пильність українців у щоденних побутових справах зменшить навантаження на підрозділи ДСНС та найголовніше – допоможе зберегти життя українців. 

«Державна служба України з надзвичайних ситуацій, як і вся країна, працює зараз у вкрай складних умовах. Щодня ми ліквідовуємо наслідки ворожих атак. Але разом з цим не забуваємо про одне із головних завдань – інформування та навчання громадян правил безпеки. Адже обізнаний – значить захищений. Якщо кожна родина, кожен українець дотримуватиметься основних елементарних правил безпеки, то надзвичайних ситуацій та подій буде значно менше. А отже і менше трагічних випадків», – зазначив Директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Олександр Чекригін.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ