Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У серпні біля Перемишлян на Львівщині відбудеться фестиваль “Медова Забава”

У неділю, 8 серпня, у с. Ганачівка Перемишлянської територіальної громади відбудеться фестиваль “Медова Забава”. На гостей заходу чекає велика концертна програма народних та самодіяльних колективів, ярмарок продукції бджільництва, дегустація меду та медопродуктів.

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Окрім того, присутні зможуть відвідати експозицію виставки, присвяченої 150-й річниці від дня народження Григорія Кузневича, українського скульптора, майстра монументально - декоративної скульптури, взяти участь майстер-класах, забавах та конкурсах.

«Фестиваль покликаний популяризувати галузь бджільництва, сприяти розвитку локальних пасік не лише в частині виробництва, оскільки більшість основних сільськогосподарських продовольчих культур потребує бджіл для запилення, але й у формі  туристичних та оздоровчих локацій. Бджільництвом займаються, в основному, фізичні особи. Всього в області налічується 5,2 тис. пасічників, які утримують  понад 66,0 тис. бджолосімей  та виробляють більш як 1 тис. тонн меду щороку», - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Тетяна Гетьман.

Початок заходу о 12:00 год на Білому потоці у с. Ганачівка Перемишлянської територіальної громади Львівського району Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ